Wednesday, September 13, 2023

Yabani - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Një i ri i quajtur Jaman, i cili u rrit në rrugë, së bashku me miqtë e tij, ndërsa përballen me sfidat e mbijetesës. Në seri, ngjarjet fillojnë me takimin e Jaman me Atesh dhe të dashurën e tij Ryja, të cilët dalin nga një klub argëtimi në mesnatë. 


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2 
 
Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment