Sunday, October 1, 2023

Kader Baglari - (Lidhjet e fatit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Historia e dashurisë pasionante dhe të çmendur të dy të rinjve, rrugët e të cilëve kryqëzohen në një vresht; Bëhet fjalë për provën e dashurisë dhe luftës së Keremit dhe Sevdës, njerëz të dy botëve shumë të ndryshme. 
 

Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1 
 
Episodi 1 - Pjesa 2 
 
Episodi 1 - Pjesa 3 
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment