Tuesday, November 14, 2023

Bir Derdim Var - (Kam një problem) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Ne do të jemi dëshmitarë të zbulimit të sekreteve të mendjes njerëzore ndërsa ecim mbi copa xhami përkrah mjekut Nilufer Toska, i cili është gjithmonë një hap para kolegëve të saj, dhe do të shohim se shpresa është gjithmonë e fshehur në jetë. Ndjekja e pamëshirshme e Dr. Nilufer për një sekret që mund të rrezikojë profesionin e saj do të kthehet në një konflikt të madh me prokurorin e pakompromis Omer, duke krijuar një zjarr masiv. 
 

Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment