Friday, November 17, 2023

Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi - (Seladini: Pushtuesi i Jerusalemit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Historia e jetës dhe pushtimit të Jerusalemit nga Selahaddin Eyyubi, një sundimtar mysliman i shekullit të 12-të, lufta dhe luftërat e të cilit kundër kryqtarëve synonin të bashkonin tokat myslimane në Siri, Mesopotaminë veriore, Palestinën dhe Egjiptin nën sundimin e tij. 
 

Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment