Thursday, November 2, 2023

Sahane Hayatim - (Jeta ime e mrekullueshme) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Plot intriga, dashuri, suspense dhe ngazëllim, tregon historinë tronditëse të Shebnem, i cili erdhi në jetë me padrejtësi të mëdha, punoi shumë për t’i kapërcyer ato, bëri atë që ishte e nevojshme për ta bërë këtë, dhe tani përpiqet të heqë qafe të kaluarën e saj kriminale që është kthyer për ta përhumbur teksa jeton një jetë të mrekullueshme… 


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2 
 
Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment