Friday, November 3, 2023

Sakla Beni - (Më fshih mua) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Një takim mes Inxhilës, asistentes së përbuzur të Nazit dhe Metes fillon të ndryshojë drejtimin e së ardhmes së Nazit, ku ajo planifikon gjithçka me Mete me një pasion shumë toksik. 


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1  
 
Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment