Wednesday, December 13, 2023

Sandik Kokusu - (Aroma e Kraharorit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Karsu, e bllokuar në një martesë të palumtur dhe abuzive me bashkëshortin e saj Reha, lufton si nënë. E pushtuar pas lindjes së fëmijës së tyre të tretë, ajo dërgon djalin e saj trevjeçar, Kuzej, në Stamboll për të qëndruar me nënën e saj, Filiz. Tragjikisht, Kuzey mungon gjatë udhëtimit. Tre vjet më vonë, Karsu papritur gjen Kuzej, tani i njohur si Deniz, në Mersin. Megjithatë, ai nuk e njeh atë. Përballë kësaj situate rrënqethëse, Karsu duhet të lundrojë në kompleksitetin e ribashkimit me djalin e saj, ndërsa përballon jetën e saj të vështirë familjare. 


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2 
 
Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment