Sunday, January 14, 2024

Arak - (Kara) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   E përqëndruar në një natë në vitin 1998 kur Elif Çinar vritet gjatë një vjedhjeje. Ngjarja ndryshon në mënyrë drastike jetën e dy familjeve: Kara, djali i hajdutit, bëhet një Robin Hood i ditëve moderne, ndërsa Zejnep, vajza e Raufit, shndërrohet në një gazetare që kërkon të vërtetën për atë natë. Rrugët e tyre kryqëzohen, duke çuar në një romancë të komplikuar, pasi nuk janë në dijeni të lidhjeve të njëri-tjetrit me tragjedinë. Seriali zhytet në temat e dashurisë, të së vërtetës dhe të pasojave të veprimeve të kaluara. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1 

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment