Saturday, January 20, 2024

Gaddar - (Mizori) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
  Daghan, një ushtar në Lindje, kthehet në shtëpi për një pushim mendor pas përvojave traumatike, vetëm për të gjetur jetën e tij të tronditur. E dashura e tij e larguar Aydan është zhdukur, duke ushqyer vuajtjen e tij. Familja e tij është në rrëmujë: motra e tij u përkul, vëllai i tij u kthye në krim dhe prindërit e tij janë të shqetësuar. Mungesa e Daghanit ka lënë një boshllëk, duke çuar në rënien e familjes. Edhe lagjja ka ndryshuar, tani e pushtuar nga krimi dhe miqtë e vjetër të përfshirë në veprime të paligjshme. Në këtë kaos del një figurë e njohur si Manager, duke i ofruar Daghanit një punë si vrasës me pagesë. Fillimisht rezistent, Daghan është tërhequr pas vdekjes së mikut të tij Samet, duke rënë dakord për punën për të mbrojtur familjen e Samet. Trazira e tij thellohet kur zbulon pabesinë e Ajdanit, duke shkatërruar shpresën e tij për bashkim. Duke kuptuar se siguria e familjes së tij është në rrezik për shkak të rolit të tij të ri, Daghan nuk sheh zgjidhje tjetër veçse të përqafojë brutalitetin për të mbrojtur të dashurit e tij. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1 

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment