Friday, January 26, 2024

Inci Taneleri - (Rruaza perlash) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
  Azem Jucedag, mësues letërsie i akuzuar në mënyrë të rreme për vrasjen e gruas së tij, shfajësohet dhe lirohet nga burgu. I vendosur për të rifituar atë që ka humbur, ai nis një udhëtim të thellë të vetë-zbulimit dhe shpengimit. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1 

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment