Sunday, January 28, 2024

Kopuk - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
  Kopuk – tregon historinë e Ferhanit, një Robin Hood i kohëve moderne, i cili rishpërndan pasurinë e marrë nga zyrtarët e korruptuar dhe mashtruesit për të mbështetur rininë e varfër në lagjen e tij. Jeta e tij tronditet nga një vdekje tragjike, duke sfiduar si idealet e tij, ashtu edhe jetën e tij të dashurisë. Duke marrë identitetin e avokatit Orhan, Ferhan lundron në marrëdhënie komplekse, duke përfshirë Myjde, gruan që ai do, dhe Ipek, një trashëgimtare e lidhur me forcat që kërcënojnë komunitetin e tij. Në një botë ku mirësia shpesh ka pasoja, “Kopuk” eksploron gjatësinë që do të shkojë për të mbrojtur familjen e tyre të zgjeruar dhe për të luftuar padrejtësinë. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1 

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment