Tuesday, January 9, 2024

Yildizlar Bana Uzak - (Yjet janë shumë larg meje) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Në një rrëfim të dashurisë së qëndrueshme, jeta e Kadirit dhe Aslit zbërthehet teksa përballen me burgim dhe sekrete të errëta familjare, duke sfiduar vetë kërkimin e tyre për lumturi. 


Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1  
 
Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment