Monday, February 5, 2024

Bir Sevdadir - (Është një dashuri) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
  Pas humbjes së babait të tij të pasur, i riu Yesil sfidon me guxim fatin. Në udhëtimin e tij, ai formon një miqësi të pamundur me futbollistin e njohur Jasin, duke zbuluar një ndjenjë të re shprese dhe qëllimi në mes të sfidave të tij. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1 

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment