Monday, February 12, 2024

Gelin - (Nusja) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
  Thur përrallën e Hancer dhe Cihan, dy shpirtra nga mbretëri të ndryshme. Hancer, e njohur për pamjen e saj shpuese, pranon me ngurrim të martohet me djalin e Mukadder Develioglu, i joshur nga premtimi për sigurimin e së ardhmes së vëllait të saj të sëmurë, pavarësisht aspiratave të saj për dashuri dhe lumturi të vërtetë. Cihan, intensiv dhe pasionant, e gjen fatin e tij të ndërthurur me atë të Hancer-it, ndërsa lundrojnë në një udhëtim të paracaktuar të mbushur me manipulime dhe axhenda të fshehura. Mes kaosit, lind pyetja: a mund të lulëzojë dashuria në mes të skemave dhe pritjeve të shoqërisë, apo historia e tyre do të zbresë në një rrugë të papritur? 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1 

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment